Γνωρίστε τις υποδομές μας.

Οι υποδομές μας έχουν αναπτυχθεί και σχεδιασθεί με γνώμονα την μέγιστη ασφάλεια, απόδοση και αδιάλειπτη λειτουργία.

  • Ελληνικά Datacenters

  • High Availability

  • High Throughput redundant network uplinks

  • 24x7 Monitoring

wp hosting
TI Sparkle

Hosted Dialer

Μεταμόρφωση

Athens XA

Voice infrastructure

Λ. Αθηνών

Nova

Infocrm Platform

Κολωνός

Lamba Hellix

Hosted Dialer

Κορωπί

wp-hosting

Οι υποδομές μας


Με κύρια χαρακτηριστικά την υψηλή εξειδίκευση, την τεχνολογική αρτιότητα και την παροχή πάντα άμεσου και ανθρωποκεντρικού support, η Infobell σχεδίασε και ανέπτυξε ένα καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα περιβάλλον φιλοξενίας υψηλής διαθεσιμότητας υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών.

Η φιλοξενία σε ελληνικά Data centers καθώς και οι διασυνδέσεις με τους κορυφαίους ελληνικούς παρόχους, διασφαλίζουν την κορυφαία ποιότητα επικοινωνίας της Infobell.

Συγκεκριμένα οι τηλεπικοινωνιακές πλατφόρμες της Infobell στεγάζονται σε ιδιόκτητους servers σε 4 σημεία στην Αττική. Έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι πλήρως redundant, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η αδιάλειπτη λειτουργία τους, σε περίπτωση δυσλειτουργίας ενός ή παραπάνω σημείων.

Μοναδικά χαρακτηριστικά λειτουργίας

Οι τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και λύσεις της Infobell διαθέτουν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά έτσι ώστε να προσφέρουν ασφάλεια, αδιάλειπτη λειτουργία και κορυφαία ποιότητα επικοινωνίας.

Ελληνικά Datacenters

Οι τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες της Infobell έχουν σχεδιασθεί και υλοποιηθεί σε ιδιόκτητους Servers που φιλοξενούνται σε Ελληνικά Datacenters στην Αττική. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνετε το μικρότερο δυνατό latency μεταξύ των υποδομών και του τελικού χρήστη.

High Availability

Οι τηλεπικοινωνιακές υποδομές έχουν υλοποιηθεί με πλήρες high availability (HA) σε όλα τα επίπεδα, παρέχοντας υψηλές επιδόσεις, μέγιστη ασφάλεια, εγγυημένη σταθερότητα σε όλες τις υπηρεσίες και εφαρμογές και εγγυημένη με SLA διαθεσιμότητα.

Network Redundancy

Για την διασύνδεση του δικτύου των υποδομών με το Internet χρησιμοποιούνται ανεξάρτητα redundant κυκλώματα, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται υψηλή διαθεσιμότητα δικτύου και πολλαπλές διαδρομές για την μείωση του network latency .

Network Security

H υποδομή ασφάλειας όλων των network και software components, τόσο σε network όσο και σε software επίπεδο, βασίζεται σε πολλαπλά επίπεδα ελέγχου και απομόνωσης του εσωτερικού δικτύου και των κρίσιμων δεδομένων από το internet με την χρήση προηγμένων συστημάτων προστασίας όπως firewalls, intrusion detection systems και Intrusion prevention systems.

24x7 Monitoring

Προηγμένες υπηρεσίες monitoring και μηχανισμοί ειδοποίησης, παρακολουθούν αδιάλειπτα την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών, παρέχοντας αυτοματοποιημένη διόρθωση λαθών, συντήρηση, ειδοποίηση συναγερμών και επαναφορά συστήματος.

Πρότυπα Ασφαλείας

Στα Datacenters εφαρμόζονται τα διεθνή πρότυπα των απαιτήσεων για την ποιότητα και την ασφάλεια των πληροφοριών και είναι πιστοποιημένα κατά ISO 27001:2013.

Οι τοποθεσίες των υποδομών μας.


Οι τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και λύσεις της Infobell παρέχονται μέσω ιδιόκτητης υποδομής σε κορυφαία Datacenter της Αττικής.

location map

Ας μιλήσουμε για το δικό σας project!

Ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να μεταφέρουν τις επικοινωνίες τους στο cloud. Καθημερινά σχεδιάζουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε λύσεις επικοινωνίας για μικρές και μεγάλες εταιρίες. Γιατί όχι και για την δική σας.

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

Οι πελάτες μας είναι αναπόσπαστο μέρος του οικοσυστήματος μας. Καθημερινά διασφαλίζουμε πως οι επικοινωνίες τους θα είναι αδιάλειπτες και θα διακατέχονται με άριστη ποιότητα..