Είπαν για εμάς οι Πελάτες μας

Δεν θα βρισκόμασταν εδώ χωρίς την προτίμηση των πελατών μας. Μαζί τους μεγαλώνουμε και εξελισσόμαστε καθημερινά.

Είπαν για εμάς οι Πελάτες μας

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία στις δραστηριότητες των πελατών μας, δημιουργώντας ένα σύνολο συνθηκών που θα τους καταστήσουν αποτελεσματικούς και ανταγωνιστικούς.

Εξαιρετικός συνεργάτης

Για παραπάνω απο 10 χρόνια χρησιμοποιούμε τις πλατφόρμες τηλεφωνικών κέντρων τις Infobell. Όποτε χρειαστήκαμε τη βοήθεια τους, η ανταπόκριση τους ήταν άμεση ανεξαρτήτως ώρας και ημέρας.


Φάνης Δανιήλ
McDonalds
Στρατηγικός Contact Center συνεργάτης

Η Infobell αποτελεί ένα στρατηγικό συνεργάτη για την τεχνική υλοποίηση της πελατοκεντρικής στρατηγικής μας. Έχοντας βαθιά γνώση του αντικειμένου, είναι δίπλα μας σε κάθε ανάγκη, κάνοντας τη συνεργασία μας αποδοτική.
Ν. Αναγνωστοπούλου
Watt and Volt
Εξαιρετικές υπηρεσίες τηλεφωνίας

Οι μοναδικές δυνατότητες και ευκολίες των υπηρεσιών voip τηλεφωνίας της Infobell μας επέτρεψαν να αναβαθμίσουμε την ποιότητα επικοινωνίας με τους πελάτες μας και μας παρείχε την απαιτούμενη ευελιξία για να ανταποκριθούμε στις νέες συνθήκες τηλεργασίας που απαιτεί η μετά-covid εποχή.


A. Χαϊδεμένος
Protonyx
Καινοτόμες υπηρεσίες τηλεφωνίας

Οι καινοτόμες υπηρεσίες τηλεφωνίας της Infobell μας επέτρεψαν να διασυνδέσουμε όλα μας τα σημεία παρουσίας κάτω από μία τηλεπικοινωνιακή ομπρέλα, προσφέροντας ασφάλεια, ευκολία και απαράμιλλη ποιότητα.
Θανάσης Νταούλης
Meccanica
Πολύτιμη συνεργασία

Μια πολύτιμη συνεργασία που ξεκίνησε από το 2015 με ένα εξαιρετικό portfolio custom λύσεων σε εφαρμογές τηλεφωνίας που συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα. Το τεχνολογικό επίπεδο της ομάδας είναι πάρα πολύ καλό, το ίδιο και η ποιότητα και απόκριση της υποστήριξής τους.Ν. Τσινγκίρογλου
Icap

Trusted by communication professionals

Μερικά απο τα διασημότερα brands στην Ελλάδα έχουν επιλέξει τις cloud υπηρεσίες επικοινωνίας μας.